نکاتی برای نگهداری بهتر نان – فوج نیوز

صبا 1 468

 

نگهداری بهتر نان, نگهداری اصاما نان

نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر حادثه می افتد

 

۷ نکته برای نگهداری بهتر نان

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و کپک می زند.

 

نگهداری اصاما نان

۱ـ اگر نان تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان‌های داغ را روی هم قرار داده اید.

 

۲- پیش از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چرا که باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.

 

۳ـ هیچ چیز جای نان تازه را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است.

 

۴- نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر حادثه می افتد. در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، اما بعضی خواص آن از بین می رود.

 

۵ـ هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.

 

۶ـ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

 

۷ـ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر‌گذار است.

 

منبع : khorasannews.com

تلگرام

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

تلگرام