کیک خرمایی با گردو

صبا 1 468

کیک خرمایی با گردو

Chestnut cake with nuts

کیک خرمایی با گردو

زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم کره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شکر قهوه ای (یا معماما)
یک عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمک و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الک کنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
کره را با شکر مخلوط کرده با همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمک و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آنها با هم مایه را در یک قالب کیک صبحانه ۴۵۰ گرمی که از قبل آن را چرب کرده و کمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید قرار دهید. کیک را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج کرده و از قالب بیرون بیاورید. کیک را روی شبکه سیمی سرد کرده به صورت برش های نازک ببرید و سرو کنید.

 

منبع : روزنامه شرق
تلگرام

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلگرام