دانلود نرم افزار BackToCAD KazQR Professional 2.04
BackToCAD KazQR Professional 2.04 نرم افزاری برای ایجاد کد QR جهت مقاصد تجاری است که به شما این امکان را می دهد تا کدهای QR را در یک نرم افزار و با کمک لیست های از پیش تعریف شده تولید کنید. KazQR قادر است تا کدهای QR را به صورت تصاویر شطرنجی(raster) و با فرمت های DWG و DXF برای سیستم های CAD و به عنوان بردار(vector)های واقعی ایجاد کند.
همچنین این نرم افزار با AutoCAD, CorelDraw, Visio, Illustrator, InDesign, Photoshop, SolidWorks, MicroStation, Pro/Engineer, Inventor, Allplan, Arcad, Archicad, CATIA, ME10, SoildEdge, TurboCAD و تمامی سیستم های CAD یا Drawing دیگر با پشتیبانی از تصویر شطرنجی(Raster Image) یا رابط DWG یا DXF سازگار می باشد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار KazQR Professional:
– ایجاد کد QR با فرمت TIFF
– ایجاد کد QR با فرمت JPEG
– ایجاد کد QR با فرمت فایل DWG
– ایجاد کد QR با فرمت فایل DXF
– ایجاد کد QR با فرمت BMP
– ایجاد کد QR با فرمت PNG
– ایجاد کد QR با فرمت GIF
– پس زمینه رایگان کد QR
– رنگ رایگان کد QR
– ذخیره و بارگذاری تنظیمات
– ذخیره و بارگذاری متن
– مراحل چهارگانه تصحیح خطا
– کد QR با Abiliy لوگو
– امکان ایجاد از طریق لیست های آماده
– ایجاد از طریق جداول Excell یا Access
– از طریق لیست فرمت CSV
– پشتیبانی از محاسبه ابری
– پشتیبابی از خط فرمان
– پشتیبابی از پردازش دسته ای
– کد QR SDK در دسترس
– پشتیبانی از نرم افزار های مختلف
– سازگار با نسخه های ۳۲ و ۶۴ بیتی ویندوزهای مختلف
– و …
کرک برنامه
1. پس از نصب برنامه را ببندید.
2.داخل پوشه برنامه روی crack کلیک کنید.
3. در پنجره بازشده روی ok کلیک کنید.
تمام
**************** اطلاعات تکمیلی بارکد ******************
بارکد، که در فارسی به آن خط نماد، رمزمیله، کد میلهای و رمزینه نیز میگویند،[۱] نوعی نمایش تصویری اطلاعات بر روی سطوح است که اطلاعات آن را میتوان توسط ماشین بازخوانی کرد. بارکدهای اولیه اطلاعات را در قالب عرض و فاصله خطوط موازی چاپ شده ذخیره میکردند و به صورت یک دسته از خطوط مستقیم موازی دیده میشدند اما امروزه بارکدها ممکن است —بسته به نوع— به شکل دو بُعدی، [۲] یک دسته نقطه، یک دسته دایره هم مرکز و یا به صورت مخفی شده در تصاویر نیز ظاهر شوند. بارکدها توسط یک پویشگر نوری که دستگاه بارکدخوان نامیده میشود بازخوانی میشوند و اگر در تصاویر مخفی شده باشند توسط نرمافزار خاصی از آن بیرون کشیده میشوند. بارکدها به صورت گستردهای در پیادهسازی سیستمهای جمعآوری خودکار اطلاعات شناسهها که سرعت و دقت ورود اطلاعات را بالا میبرند کاربرد دارند.
در حالی که پیش از این قواعد رمزگذاری بارکدها فقط اجازه نمایش اعداد را میداد به کمک نشانهگذاریهای جدید میتوان از مجموعه حروف بزرگ الفبای انگلیسی تا مجموعه کامل نویسههای ASCII و حتی بیشتر از آن را در یک بارکد گنجاند. نیاز به گنجاندن دادههای بیشتر با توجه به محدودیت اندازه بارکدهای اولیه به ظهور رمزهای ماتریسی (نوعی بارکد دوبعدی) انجامید که برخلاف بارکدهای اولیه به جای آن که از دستهای از میلههای متساوی تشکیل شده باشد جدولی متشکل از سلولهای مربع شکل است. بارکد پشتهای سازشی بین بارکد دوبعدی و بارکد میلهای است که نشانهگذاریهای قدیم بارکدهای میلهای را گرفته و در قالبی که اجازه وجود چند ردیف از بارکدهای میلهای را میدهد میگنجاند.
کدهای بینالمللی محصول
کدهای بینالمللی محصول یا UPC از اولین کاربردهای بارکد در شناسایی محصولات میباشد که برای اولین بار در خرده فروشیها و فروشگاههای زنجیرهای داخلی آمریکا در اوایل دهه هشتاد مورد استفاده قرار گرفت. این بینش از آن رو شکل گرفت که هزینهٔ ارزیابی دوباره محصولات به نیروی کار بسیار زیاد و همچنین زمان بسیار طولانی نیاز داشت که با به وجود آمدن بارکد زمان کنترل ورودی و خروجی به سرعت تحول یافت و پیشرفت قابل ملاحظهای یافت. برای همین شش شرکت بزرگ کمیتهای را تشکیل دادند تا برای رفع این مشکل تمهیدی بیندیشد. پس از چند ماه بی حاصل بالاخره کمپانی آی بی ام موفق شد بارکدهای نوع UPC را ارئه دهد که شامل پنج نوع میشد که بجز برآوردن نیازهای آن روز آن سازمانها میتوانست به عنوان معیاری بینالمللی برای شناسایی کالاها مورد استفاده قرار بگیرد. این پنج بارکد UPC شامل بارکدهای نوع A B C D و E میشد.
.