close
دانلود آهنگ جدید
سالادها، سس ها و ترشیجات

فوج

سالادها، سس ها و ترشیجات
امروز چهارشنبه 20 آذر 1398
تبليغات تبليغات

سالاد افغانی

ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه

بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این

مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید. کشمش و زردآلو را

بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

سالاد اسفناج

برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. سپس آنها را در ظرفی

بریزید.كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید و یا رنده كنید ، زیرا بعضی

از افراد آن را خوب نمی جوند.سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به

صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی ...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

سـالاد‌ مـیـوه

میوه‌ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد‌ کرد‌ه و آب کمپوت یا آب
پرتقال ( د‌ر صورت نبود‌ کنستانتره) را اضافه می‌کنیم، همه مواد‌ را
د‌ر کاسه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم. می توانیم با این سالاد‌ د‌ر
مهمانی‌ها از میهمانان، پذیرایی کنیم. تهیه این...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

زیتون پرورده

اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب

چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله

برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ

کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب ...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

خیارشور

با توجه به ظرف مورد نظر و اینکه چقدر آب شور لازم دارد محاسبه کرده چهار

یا پنج لیتر آب مورد نیاز را بردارید در ظرف حرارت دهید تا جوش آید آنگاه در آن

به قدر لازم نمک ریخته آنقدر که اگر انگشت خود را در آب فرو بردید خوش

نمک ما یل به شور باشد نه بی نمک یا از شدت نمک تلخ باشد ...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد