


ابتدا پیازهای خرد كرده را در روغن سرخكرده تا حدی كه طلایی شود و سپس
زرد چوبه،دارچین، هل و نصف زعفران را به پیازها اضافهكرده و خب تفت می
دهیم سپس گوشتخردشده را به آن اضافه كرده و هم میزنیم تاآب گوشت
خشك شود آن گاه رب گوجه فرنگیرا به مواد اضافه ...

سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست
جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.سپس شکم مرغ را با یک چوب
کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن
سرخ کنید. و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و...

روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق گاز
قرار دهید و با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود. فلفل قرمز، پودر
تخم گشنیز و زیره را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آنها
را احساس كنید سپس گوشت مرغ را افزوده و تفت دهید تا...

مرغ ها را در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید تا کمی
گرم شود.آب یک عدد لیموترش را در یک کاسه کوچک ریخته و با شکر، سرکه
و آب مخلوط کنید. سپس آن را در کناری بگذارید.انجیرها و لیموترش های حلقه
شده را ته ظرف پیرکس چیده و مرغ ها را روی آن...
تعداد صفحات : 9