loading...
فوج
s.m.m بازدید : 375 1395/04/04 نظرات (0)
پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده
رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی
است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه
اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام...
s.m.m بازدید : 323 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا پیازهای‌ خرد كرده‌ را در روغن‌ سرخ‌كرده‌ تا حدی‌ كه‌ طلایی‌ شود و سپس‌

زرد چوبه‌،دارچین‌، هل‌ و نصف‌ زعفران‌ را به‌ پیازها اضافه‌كرده‌ و خب‌ تفت‌ می‌

دهیم‌ سپس‌ گوشت‌خردشده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ تاآب‌ گوشت‌

خشك‌ شود آن‌ گاه‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌را به‌ مواد اضافه‌ ...

s.m.m بازدید : 453 1395/04/04 نظرات (0)

سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست

جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.سپس شکم مرغ را با یک چوب

کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن

سرخ کنید. و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و...

s.m.m بازدید : 333 1395/04/04 نظرات (0)

روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق گاز

قرار دهید و با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود. فلفل قرمز، پودر

تخم گشنیز و زیره را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آنها

را احساس كنید سپس گوشت مرغ را افزوده و تفت دهید تا...

s.m.m بازدید : 332 1395/04/04 نظرات (0)

مرغ ها را در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید تا کمی

گرم شود.آب یک عدد لیموترش را در یک کاسه کوچک ریخته و با شکر، سرکه

و آب مخلوط کنید. سپس آن را در کناری بگذارید.انجیرها و لیموترش های حلقه

شده را ته ظرف پیرکس چیده و مرغ ها را روی آن...

تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 307
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 2,019
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 3,897
  • بازدید ماه : 12,108
  • بازدید سال : 251,984
  • بازدید کلی : 5,865,541