فوج

چلو و خورشت
امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

د‌م پختک باقلا خشک زرد

(nwmk.ir)بعد‌ به آن نمک و فلفل و زرد‌چوبه و یک قاشق آرد‌ برنج و یک تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

آن را کاملاً ورز می‌د‌هیم و به صورت کوفته‌هایی به اند‌ازه یک سیب د‌ر می‌آوریم و د‌رکمی روغن

آن را تفت می‌د‌هیم. مقد‌ار نسبتاً فراوانی پیاز د‌اغ را همراه با رب گوجه فرنگی رقیق شد‌ه همراه

با یک و نیم لیوان آب د‌ر قابلمه می‌ریزیم وقتی جوش آمد‌ کوفته‌ها را د‌ر...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت مرغ اناریجه

(nwmk.ir) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید. ۲) زردچوبه را اضافه کنید. 
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید. 
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. 
۶) مغز گردوی چرخ شده را ...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت لوبیا و هویج

(nwmk.ir) ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. ۲ ) گوشت

را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید. ۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را

اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید. ۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۵ ) آب را افزوده و یک ساعت

حرارت دهید. ۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت‌ نعناع‌ جعفری‌

(nwmk.ir)ابتدا گوشت‌های‌ تكه‌ شده‌ را بپزید و سپس‌ به‌آن‌ نعناع‌ جعفری‌ ریزخرده‌ شده‌ را كه‌ قبلا تفت‌داده‌اید

اضافه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیاز داغ‌ به‌ گوشت‌اضافه‌ كنید و آن‌گاه‌ به‌ آن‌ آب‌ لیمو (آب‌ غوره‌)،نمك‌ و فلفل‌ و رب‌

گوجه‌ اضافه‌ كنید، زمانی‌ كه‌خورشت‌ شما جا افتاد، آن‌ را از روی‌ حرارت‌بردارید. خوشمزگی‌ این‌ خورشت‌

به‌ ترشی‌ آن‌است‌، از این‌ رو پیشنهاد می‌شود كه‌ آب‌ غوره‌خورشت‌ شما را...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت سیب وآلبالو

(nwmk.ir)گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه كردن

آب، می گذاریم پختهشود.سپس سیب ها را پوست كنده و به صورت درشت خرد می كنیم و با كمی روغن

سرخ می كنیم.آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می كنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمك و

فلفل به گوشت پخته اضافه می كنیم. سپس آب خورش را ...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد