خورشت لوبیا و هویج![]() ▪ روغن مایع = ۱۰۰ گرم ▪ پیاز = ۱ عدد(۱۵۰ گرم ) ▪ گوشت گوسفند = ۳۵۰ گرم ▪ زردچوبه = یک قاشق چایخوری ▪ فلفل = ۲/۱ قاشق چایخوری ▪ رب گوجه فرنگی = ۱ قاشق غذا خوری ▪ چاشنی خورشت مگی = یک بسته ▪ آب = یک لیتر ▪ لوبیا سبز = ۳۰۰ گرم ▪ هویج = ۲۰۰ گرم ▪ نمک = یک قاشق چایخوری ▪ زعفران = ۲/۱قاشق چایخوری ▪ آب لیمو ترش = ۲ قاشق غذا خوری ▪ خلال سیب زمینی = ۱۰۰ گرم ● طرز تهیه: ۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. ۲ ) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید. ۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید. ۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید. ۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. ۷ ) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد. ۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. ۹ ) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید. ۱۰ ) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید. |
سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل |
