loading...
فوج
s.m.m بازدید : 364 1395/06/12 نظرات (0)

دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج

نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای

پختن آن مصرف می‌شود به‌تدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از

پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر ...

s.m.m بازدید : 378 1395/06/11 نظرات (0)

نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و

سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی

نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی

آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه...

s.m.m بازدید : 385 1395/06/11 نظرات (0)

سیب زمینی پخته را با پیاز رنده شده و گوشت چرخ كرده، مخلوط كنید

و به شكل توپ هایی با اندازه متوسط در آورید. روی سینی فر را با كاغذ

آلومینیوم بپوشانید و توپ های گوشتی را روی آن بگذارید. با برس روی

آنها روغن بمالید و برای مدت ۷ الی ۸ دقیقه با گریل بپزید تا ...

s.m.m بازدید : 351 1395/06/10 نظرات (0)

ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد

مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه

فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ

را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت ...

s.m.m بازدید : 379 1395/06/09 نظرات (0)

ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپ‌خوری آب لیمو تفت

می‌دهیم، در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها را کامل به هم می‌زنیم تا کف کند بعد

آرد گندم و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. پیاز داغ را به همراه قارچ سرخ

شده به موادمان اضافه می‌کنیم و کاملا مخلوط ...

تعداد صفحات : 25

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 323
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 2,066
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 3,944
  • بازدید ماه : 12,155
  • بازدید سال : 252,031
  • بازدید کلی : 5,865,588