loading...
فوج
s.m.m بازدید : 363 1395/05/13 نظرات (0)

ماهی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت سفت است و
فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد.

زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا

مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد...

s.m.m بازدید : 365 1395/05/12 نظرات (0)

دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم.

نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن

با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در

تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را ...

s.m.m بازدید : 351 1395/05/11 نظرات (0)

ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،

خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این

مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد

گرا کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا...

s.m.m بازدید : 323 1395/05/10 نظرات (0)

۱) تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی

شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد

سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ

بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را ...

s.m.m بازدید : 399 1395/05/09 نظرات (0)

ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز

درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز

را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و

مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل ...

تعداد صفحات : 17

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 320
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 2,061
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 3,939
  • بازدید ماه : 12,150
  • بازدید سال : 252,026
  • بازدید کلی : 5,865,583