تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می نماییم
و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می کنیم بعد سبزی را
بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با تخم ماهی مخلوط می کنیم و باز
هم کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل...
تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می نماییم
و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می کنیم بعد سبزی را
بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با تخم ماهی مخلوط می کنیم و باز
هم کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل...
ابتدا قارچ را خرد می كنیم و می شوئیم و با ۵۰ گرم كره كمی تفت
می دهیم بطوریكه آب قارچ كاملاٌ كشیده شود سپس با سس سفید مخلوط
می كنیم و دو قاشق آبلیمو و كمی نمك و فلفل هم می زنیم زیر گردن
ماهی را تا زیر دم با یك كارد تیز یا قیچی خارج می نمایی و...
ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی
به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور
کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با
یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس...
در یک ماهی تابه کره را ذوب کنید و پیازچه ها و رازیانه را در کره ریخته و تفت
دهید.سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند.سپس
تکه های کوچک ماهی، شوید خرد شده، مایونز، آب لیموترش و نمک و فلفل
را به آنها بیفزایید و کاملاً هم بزنید. در یک ظرف بزرگ آب ...
بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز میكنیم تا به شكم برسیم. داخل
شكم ماهی را خالی میكنیم و میشوییم. به طوری كه شكم ماهی
باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا
مخلوط و صاف میكنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی...
تعداد صفحات : 17