با مک یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛
توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلال های
باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب
در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را ...
با مک یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛
توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلال های
باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب
در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را ...
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،
خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه
ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم
داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر...
فلس میگوها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن
کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. ۱ تا ۲ دقیقه برای
سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده
و سیر کوبیده و ۲/۱ لیوان آب مخلوط می نمائیم و ...
فر را با درجه حرارت ۴۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید. سینی فر
را کمی چرب کنید. ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید و
پس از خنک شدن آن را ریش ریش کنید. در ظرف دیگری ماهی، تخم
مرغ، سس مایونز، آب لیمو، خردل، تکه های نان، جعفری،...
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا
گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم
روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد
لیمو عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم ...
تعداد صفحات : 17