فوج

طرز تهيه ميگو با ادويه هندي
امروز یکشنبه 19 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

میگو با ادویه هندی

میگو با ادویه هندی

 

میگو با ادویه هندی● مواد لازم برای ۴ نفر: 
▪ میگوی درشت ۱ کیلو 
▪ فلفل قرمز تند ۲/۱ قاشق چایخوری 
▪ فلفل سبز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 
▪ زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری 
▪ زیره کوبیده نرم ۱ قاشق غذاخوری 
▪ سیر پوست کنده کوبیده ۱ قاشق غذاخوری 
▪ گشنیز ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 
▪ آب لیمو ترش ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری 
▪ روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری 
▪ آب ۱ استکان 
● طرز تهیه: 
فلس میگوها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. ۱ تا ۲ دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و ۲/۱ لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادیه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود سفت تر می شود. بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم. گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.

 

منبع : زنده رود

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد