close
دانلود آهنگ جدید
گفتنی‌ است‌ كه‌ بادمجان‌ سرخ‌ شده‌ هم‌ می‌توانیدبه‌ خورشت‌ خود اضافه‌ كنید چرا كه‌ بادمجان‌ها،به‌ خود ترش‌ مزگی‌ می‌گیرند، از این‌ رو بسیارخوشمزه‌ می‌شوند.

فوج

گفتنی‌ است‌ كه‌ بادمجان‌ سرخ‌ شده‌ هم‌ می‌توانیدبه‌ خورشت‌ خود اضافه‌ كنید چرا كه‌ بادمجان‌ها،به‌ خود ترش‌ مزگی‌ می‌گیرند، از این‌ رو بسیارخوشمزه‌ می‌شوند.
امروز یکشنبه 17 آذر 1398
تبليغات تبليغات

خورشت‌ نعناع‌ جعفری‌



خورشت‌ نعناع‌ جعفری‌



خورشت‌ نعناع‌ جعفری‌ مواد لازم‌:
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو
▪ نعناع‌ و جعفری‌: یك‌ كیلو
▪ پیاز بزرگ‌: یك‌ عدد
▪ آب‌ لیمو یا آب‌ غوره‌: دو لیوان‌
▪ روغن‌، نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌ 
● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌های‌ تكه‌ شده‌ را بپزید و سپس‌ به‌آن‌ نعناع‌ جعفری‌ ریزخرده‌ شده‌ را كه‌ قبلا تفت‌داده‌اید اضافه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیاز داغ‌ به‌ گوشت‌اضافه‌ كنید و آن‌گاه‌ به‌ آن‌ آب‌ لیمو (آب‌ غوره‌)،نمك‌ و فلفل‌ و رب‌ گوجه‌ اضافه‌ كنید، زمانی‌ كه‌خورشت‌ شما جا افتاد، آن‌ را از روی‌ حرارت‌بردارید. خوشمزگی‌ این‌ خورشت‌ به‌ ترشی‌ آن‌است‌، از این‌ رو پیشنهاد می‌شود كه‌ آب‌ غوره‌خورشت‌ شما را ترش‌تر و خوشمزه‌تر می‌كند،گفتنی‌ است‌ كه‌ بادمجان‌ سرخ‌ شده‌ هم‌ می‌توانیدبه‌ خورشت‌ خود اضافه‌ كنید چرا كه‌ بادمجان‌ها،به‌ خود ترش‌ مزگی‌ می‌گیرند، از این‌ رو بسیارخوشمزه‌ می‌شوند.

منبع : خانواده سبز
 

خورشت سیب وآلبالو



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد