خورشت نعناع جعفری![]() ▪ گوشت: نیم كیلو ▪ نعناع و جعفری: یك كیلو ▪ پیاز بزرگ: یك عدد ▪ آب لیمو یا آب غوره: دو لیوان ▪ روغن، نمك و فلفل: به مقدار لازم ▪ رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری ● طرز تهیه: ابتدا گوشتهای تكه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را كه قبلا تفتدادهاید اضافه كنید و به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه كنید و آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمك و فلفل و رب گوجه اضافه كنید، زمانی كهخورشت شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید. خوشمزگی این خورشت به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود كه آب غورهخورشت شما را ترشتر و خوشمزهتر میكند،گفتنی است كه بادمجان سرخ شده هم میتوانیدبه خورشت خود اضافه كنید چرا كه بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند. منبع : خانواده سبز
|
خورشت سیب وآلبالو |
