خورشت چغاله بادام![]() ● مواد لازم برای ۴ نفر: ▪ گوشت بدون استخوان: نیم كیلو، ▪ چغاله ریز: ۳۰۰ گرم، ▪ نعناع و جعفری: ۲۰۰ گرم، ▪ پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری، ▪ روغن: ۱۵۰ گرم، ▪ آبلیمو یا آبغوره: نصف لیوان، ▪ نمك: به اندازه استاندارد. ● شیوه پخت: گوشت تكه شده و شسته را با پیاز سرخ می كنیم و می گذاریم تا با ۴ لیوان آب، نیم پز بشود. سپس نعناع و جعفری را ریز خرد می كنیم و پس از سرخ كردن به همراه چغاله هایی كه ته آن ها را با چاقو زده ایم به گوشت و پیاز اضافه می كنیم. این خورشت باید آهسته بجوشد تا تمام مواد آن بپزد. آشپزی كدبانوی منزل با افزودن نمك و ترشی تمام و كامل می شود. به خاطر داشته باشید، عمر چغاله بادام كوتاه است پس فرصت را از دست ندهید. ● خواص چغاله بادام: میوه نرسیده بادام را چغاله می گویند با پوششی كرك دار و گوشتی. این میوه برای خشكی دهان مفید است و لثه و ریشه دندان را تقویت می كند. از چغاله می توان برای تهیه یك ماسك طبیعی جهت پوست های چرب و جوش دار استفاده كرد؛ پوست هایی كه با شروع فصل گرم، جوش می زنند. نوبرانه بهار با ساقه كرفس، سیب، خیار، سیب زمینی و ماست را در مخلوط كن ریخته و سعی كنید مایع غلیظ شود. می توانید از كمی برنج كته شده بدون نمك و روغن برای غلیظ شدن ماسك استفاده كنید. ابتدا صورت خود را بشویید. سپس این ماده آماده شده را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی صورت بگذارید و بعد با آب ولرم شست وشو دهید. |
پودینگ شکلاتی |
