خورشت مرغ اناریجه

خورشت مرغ اناریجه![]() ▪ روغن مایع= ۵۰ گرم ▪ مرغ= ۷۰۰ گرم ▪ زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری ▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته ▪ آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر ▪ سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم ▪ مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم ▪ نمک= ۱ قاشق چایخوری ▪ رب انار= ۵۰ گرم ● طرز تهیه: ۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید. ۲) زردچوبه را اضافه کنید. ۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید. ۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. ۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید. ۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد. ۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید. ۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید. |
املت کالباس و ژامبون
دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,