خورشت سیب وآلبالو![]() ▪ گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم ▪ آلبالوی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم ▪ سیب درختی ترش(متوسط): ۱عدد ▪ پیاز داغ: ۱ قاشق ▪ آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری ▪ شكر: ۱ قاشق غذا خوری ▪ زعفران: ۴/۱ قاشق چایخوری ▪ روغن به مقدار كافی ▪ زرد چوبه ،نمك، فلفل به مقدار كافی ● طرز تهیه: گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه كردن آب، می گذاریم پخته شود.سپس سیب ها را پوست كنده و به صورت درشت خرد می كنیم و با كمی روغن سرخ می كنیم. آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می كنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمك و فلفل به گوشت پخته اضافه می كنیم. سپس آب خورش را اندازه می كنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. كمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شكر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو كنیم . |
