loading...
فوج
s.m.m بازدید : 415 1395/09/08 نظرات (0)

 


خورشت سیب وآلبالو


 


خورشت سیب وآلبالومواد لازم:(برای ۴ نفر) 
▪ گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم 
▪ آلبالوی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم 
▪ سیب درختی ترش(متوسط): ۱عدد 
▪ پیاز داغ: ۱ قاشق 
▪ آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری 
▪ شكر: ۱ قاشق غذا خوری 
▪ زعفران: ۴/۱ قاشق چایخوری 
▪ روغن به مقدار كافی 
▪ زرد چوبه ،نمك، فلفل به مقدار كافی 
● طرز تهیه:
گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه كردن آب، می گذاریم پخته
شود.سپس سیب ها را پوست كنده و به صورت درشت خرد می كنیم و با كمی روغن سرخ می كنیم.
آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می كنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمك و فلفل به گوشت پخته 
اضافه می كنیم. سپس آب خورش را اندازه می كنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
كمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شكر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم 
خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو كنیم .
 
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 456
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,218
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,096
  • بازدید ماه : 15,307
  • بازدید سال : 255,183
  • بازدید کلی : 5,868,740