loading...
فوج
s.m.m بازدید : 309 1395/04/03 نظرات (0)

شامی ترش

 

شامی ترش● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر: 
▪ گوشت چرخ کرده ی بدون چربی: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد؛ 
▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری؛ 
▪زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛ 
▪ شکر: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ آب: ۲ لیوان؛ 
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری؛ 
▪ آبلیمو: یک سوم لیوان؛ 
▪ دارچین: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ سیب زمینی ریز پخته: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ روغن مایع: ۳ قاشق سوپ خوری؛ 
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم؛ 
▪ لیموترش: برای تزیین. 
● طرز تهیه: 
- هویج ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم. 
- در قابلمه ای هویج ها را با کمی آب، شکر، یک قاشق مربا خوری آبلیمو، یک قاشق چای خوری روغن مایع و کمی نمک می پزیم. 
- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. 
- از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم، آن را کف دست پهن کرده و وسطش را سوراخ می کنیم. 
- در ماهیتابه ای روغن را گرم کرده و شامی ها را در آن سرخ می کنیم. 
- شامی ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج های پخته (بدون آب آن)، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد. 
- شامی ها را در ظرف مناسبی کشیده و با سیب زمینی های پخته و سرخ شده (به صورت درسته)، بقیه ی سبزی های خرد شده، لیموترش تزئین می کنیم.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 605
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,740
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,618
  • بازدید ماه : 17,829
  • بازدید سال : 257,705
  • بازدید کلی : 5,871,262