loading...
فوج
s.m.m بازدید : 304 1395/05/19 نظرات (0)

کوکوی تره

 

کوکوی تره● مواد لازم: 
▪ تره: یک کیلو 
▪ سیر: چند حبه 
▪ تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد 
▪ گردوی خرد شده: یک استکان 
▪ گردوی درسته: ۶ عدد 
▪ زرشک: ۵۰ گرم 
▪ روغن: به میزان لازم 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
ابتدا تره را چند بار بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روغن را درون ماهیتابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید. سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد. 
بعد از اینکه زیر آن سرخ شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شکل‌های دلخواه کوکو را برش دهید.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
برچسب ها کوکوی تره ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 564
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,159
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,037
  • بازدید ماه : 17,248
  • بازدید سال : 257,124
  • بازدید کلی : 5,870,681