فوج

شیرینی، کیک، دسر و مربا
امروز سه شنبه 04 مهر 1402
تبليغات تبليغات

پیروک مرکبات

ابتدا نارنگی‌ها و گریپ‌فروت‌ها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد

کردن، همراه شکر و آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز نیم‌

ساعت حرارت دهید. همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳قاشق...

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

پوره خرما و پسته

۱) ابتدا خرماها را با چاقو به ۲ نیم کرده و هسته‌های آنها را جدا کنید. سپس

آنها را در کاسه‌ای حاوی آب جوشیده بریزید و ۳۰دقیقه صبر کنید تا نرم شوند

.توجه داشته باشید آب باید روی خرماها را دربر بگیرد. حالا پس از کنار گذاشتن

۶ قاشق سوپ‌خوری از همین آب، بقیه آب خرماها را...

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

پودینگ لیموترش

۱) فر اجاق گاز را روی ۱۹۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت یا شماره

۵ قرار دهید. یک ظرف سرامیکی گود مخصوص فر آماده کرده و کف و دیواره

آن را با کمی کره چرب کنید.۲) خلال پوست لیموترش، ۵۰گرم کره و پودر

قند را در یک کاسه بلوری ریخته و به وسیله قاشق چوبی،...

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

پودینگ کره و نان

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته سینی

فر را چرب کنید. در کاسه بزرگی نان و خرما را مخلوط کرده و کناری

بگذارید. کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

سپس یک چهارم فنجان از آن را جدا کنید. تخم ...

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

پودینگ کدو حلوایی

آب پرتقال و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود

اما نجوشد، سپس کشمش را به آن افزوده و ظرف را کناری قرار دهید

.ته کاسه ها را کمی چرب کرده و آنها را در سینی فر قرار دهید. در یک

کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، کدو حلوایی،...

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد