ابتدا نارنگیها و گریپفروتها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد
کردن، همراه شکر و آب در قابلمهای بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز نیم
ساعت حرارت دهید. همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳قاشق...
ابتدا نارنگیها و گریپفروتها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد
کردن، همراه شکر و آب در قابلمهای بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز نیم
ساعت حرارت دهید. همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳قاشق...
۱) ابتدا خرماها را با چاقو به ۲ نیم کرده و هستههای آنها را جدا کنید. سپس
آنها را در کاسهای حاوی آب جوشیده بریزید و ۳۰دقیقه صبر کنید تا نرم شوند
.توجه داشته باشید آب باید روی خرماها را دربر بگیرد. حالا پس از کنار گذاشتن
۶ قاشق سوپخوری از همین آب، بقیه آب خرماها را...
۱) فر اجاق گاز را روی ۱۹۰درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت یا شماره
۵ قرار دهید. یک ظرف سرامیکی گود مخصوص فر آماده کرده و کف و دیواره
آن را با کمی کره چرب کنید.۲) خلال پوست لیموترش، ۵۰گرم کره و پودر
قند را در یک کاسه بلوری ریخته و به وسیله قاشق چوبی،...
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته سینی
فر را چرب کنید. در کاسه بزرگی نان و خرما را مخلوط کرده و کناری
بگذارید. کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس یک چهارم فنجان از آن را جدا کنید. تخم ...
آب پرتقال و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود
اما نجوشد، سپس کشمش را به آن افزوده و ظرف را کناری قرار دهید
.ته کاسه ها را کمی چرب کرده و آنها را در سینی فر قرار دهید. در یک
کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، کدو حلوایی،...
تعداد صفحات : 13