close
دانلود آهنگ جدید
خوراک های گوشتی و کباب

فوج

خوراک های گوشتی و کباب
امروز سه شنبه 26 شهریور 1398
تبليغات تبليغات

عصاره گوشت..

عصاره گوشت

▪ مواد لازم:
۲ کیلوگرم استخوان گاو تکه شده
نصف یک پیاز کوچک
۲ عدد هویج متوسط ساطوری شده
۱عدد تره فرنگی حلقه شده
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
۱عدد برگ بو
۶ دانه فلفل سیاه
۱ شاخه ریحان ساطوری شده
۲ شاخه جعفری ساطوری شده
۶ لیتر آب سرد
▪ طرز تهیه:
فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم
روی سینی فر تکه های استخوان گاو را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه آن را در فر قرار می دهیم.
پیاز، هویج، تره فرنگی و کرفس را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم.
بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) برگ بو ، فلفل، ریحان، جعفری و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.
بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود.
مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم.
کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود ۳ لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع سوپ بسیار مناسب است.
▪ فریزری کردن عصاره ی گوشت
ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی گوشت به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم.

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

مرغ شکم پر

مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و

زعفران مزه دار کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند. گردو را ۴- ۳ ساعت در آب خیس

کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید. بادام ها را نیز خیس کرده

و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه ...

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

نکاتی برای خوراک گوشتی

وزن استخوان گوشت مورد نظر از یک چهارم وزن کلی گوشت خریداری شده

تجاوز نکند ، برای طبخ بیفتک باید تردترین گوشت انتخاب شود، تردی گوشت

از لحاظ خود حیوان مربوط به قسمت‌هائی از بدن حیوان است که کم حرکت

کرده باشند.مثلاً: عضلاتی که پائین ران و دست و گردن ...

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

یک تکه مرغ شکلاتی

سینه و ران مرغ را جدا می‌کنیم (از بقیه مرغ به عنوان عصاره استفاده کنید)

روغن در ماهی‌تابه داغ ریخته و ران‌های مرغ را در آن تفت می‌دهیم. تکه‌های

مرغ را در آورده و کنار می‌گذاریم. کمی کره در ماهی‌تابه ریخته و پیاز را در آن

تفت می‌دهیم. آبلیمو را اضافه کرده و می‌گذاریم بخار شود. ...

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

نودلز با مخلوط گوشت

قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و در آن روغن بریزید. سپس ماکارونی

را در آن بپزید. اگر از نودلز استفاده می کنید، چهار دقیقه برای پختن آن کافی

است. دو قاشق مرباخوری روغن در تابه ای ریخته و پیاز را با فلفل دلمه ای

در آن بریزید و آنقدر حرارت دهید تا کاملاً پخته و نرم شود. ...


 


 

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد