فوج

طرز تهيه مرغ شکم پر
امروز شنبه 03 آبان 1399
تبليغات تبليغات

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر

 

مرغ شکم پرمرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند. 
● مواد لازم برای ۴ نفر: 
▪ مرغ یک عدد 
▪ میخک ۲ عدد 
▪ زعفران حل شده در آب ۲ قاشق غذاخوری 
▪ پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری 
▪ گردوی خرد شده ۵ قاشق غذاخوری 
▪ بادام خرد شده ۵ قاشق غذاخوری 
▪ روغن ۴ قاشق غذاخوری 
▪ برنج آبکش شده ۱ پیمانه 
▪ ادویه کاری ۱ قاشق مرباخوری 
▪ نمک و فلفل به میزان لازم 
▪ پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری 
▪ آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری 
● طرز تهیه:
مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند. 
گردو را ۴- ۳ ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید. 
بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه کنید. 
سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند. 
سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید. 
مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قراردهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود). 
پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود؛ برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید. 
در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.

 

منبع : سایت ننجون

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد