فوج

طرز تهيه سوپ گوشت و رشته
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

سوپ گوشت و رشته

سوپ گوشت و رشته

 

سوپ گوشت و رشته● مواد لازم
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ ۲۰۰ گرم گوشت خرد شده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی
▪ چهار قاشق مرباخوری گشنیز
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری
▪ نصف قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ نصف قاشق مرباخوری دارچین
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل قرمز
▪ نصف فنجان آب مرغ
▪ ۲‎/۵ فنجان آب 
▪ نصف فنجان نخود پخته شده
▪ چهار عدد پیاز کوچک
▪ یک چهارم فنجان رشته سوپی
▪ کمی برگ گشنیز 
▪ لیموترش برای تزئین
● طرز تهیه
کره را در یک تابه بزرگ ریخته و گوشت را در آن تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده به مواد اضافه کنید. 
سپس برای ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت داده، جعفری، گشنیز، زردچوبه ، دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید برای پنج دقیقه دیگر با هم تفت داده شوند.
سپس آب مرغ و چهار پیاز کوچک و آب را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. 
حرارت زیر قابلمه را کم کرده تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد. 
سپس رشته سوپی را اضافه کرده و بگذارید برای پنج دقیقه بپزد.
سوپ پخته شده را با لیموترش و گشنیز تزئین کرده و میل کنید.

سحر پورعباس

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد