۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره
فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق
گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید
تا تفت داده شود.۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ...
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره
فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق
گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید
تا تفت داده شود.۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ...
گوشت مرغ را خلال كنید، پیاز را پوست بگیرید و خرد كنید.گوشت مرغ را
در كره تفت دهید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه كنید و سپس آرد را
هم روی آنها بریزید و تفت دهید (به قدری تفت دهید كه پیازها طلایی رنگ
شوند).پودر كاری را هم اضافه كنید.آب مرغ و آب آناناس را هم افزوده ...
هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانهها همیشه
ظرفی را در روی آتش بهنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکههای اضافی
گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم به حالت دم نه
جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود...
ابتدا شیر ولرم ، عسل و خمیر مایه را داخل یك ظرف ریخته هم زده تا
خمیر مایه برسد . سپس تمام موارد را مخلوط كرده خمیر را قدری ورز
می دهیم سپس رویش را بسته و كناری می گذاریم تا حجم خمیر دو
برابر شود بعد از خمیر تكه های ۳۰ گرمی برداشته...
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می
کنیم و کوفته ریزه درست مینمائیم روغن را در ظرفی میریزیم روی
آتش میگذاریم داغ که شد کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم
نعناع را روی کوفته میریزیم و یک تفت میدهیم در...
تعداد صفحات : 31