loading...
فوج
s.m.m بازدید : 381 1395/04/15 نظرات (0)

یک سوپ خوشمزه

 

مدت زمان آماده‌سازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگ‌بو
- یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجه‌فرنگی خردشده، رب‌گوجه‌فرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده 
و شعله اجاق‌گاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت هم‌زدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاق‌گاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافه‌کردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزه‌دار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید می‌شود.

مریم رشدی

 

منبع : روزنامه همشهری
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 453
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,168
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,046
  • بازدید ماه : 15,257
  • بازدید سال : 255,133
  • بازدید کلی : 5,868,690