loading...
فوج
s.m.m بازدید : 379 1395/04/02 نظرات (0)

مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز

را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم

کمی تفت دهید. مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با

شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت ...

s.m.m بازدید : 417 1395/04/02 نظرات (0)

ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر یا بادمجان

را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و بعد کشک را به

آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن هنگام کشیدن نعناع داغ

را به آبگوشت اضافه کنید...

s.m.m بازدید : 393 1395/04/01 نظرات (0)

مقدار ۲۰۰ گرم لوبیا سفید و نخود را تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم، سپس گوشت

را تکه تکه می‌سازیم و یک تا دو قاشق سوپخوری گندم پوست گرفته به آنها

اضافه می‌کنیم‌، بعد زرد چوبه را اضافه می‌نمائیم و به‌هم می‌زنیم، بعد ۵ تا

۶ لیوان آب سرد داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش...

s.m.m بازدید : 403 1395/02/02 نظرات (0)

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن

را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است)

می گذاریم تا بپزد. بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه

کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک ....

s.m.m بازدید : 759 1395/02/02 نظرات (0)

گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا۶ لیوان آب

در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های لیمو را بیرون

می آوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی را تمیز و خرد میکنیم و با روغن

کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم ...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 426
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,530
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,408
  • بازدید ماه : 14,619
  • بازدید سال : 254,495
  • بازدید کلی : 5,868,052