loading...
فوج
s.m.m بازدید : 280 1395/04/05 نظرات (0)

ابتدا با پیاز مقدار یپیاز داغ درست می‌کنیم بعد همه سبزی‌ها را بعد از پاک

کردن به اندازه مناسب خرد می‌کنیم و همراه با برنج، لپه و ماش به اندازه

۲۰ تا ۳۰ ثانیه تفت می‌دهیم و مقدار یک لیتر آب به تمامی مواد اضافه

می‌کنیم. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه‌اش لعاب می‌اندازد. اکنون ...

s.m.m بازدید : 251 1395/04/05 نظرات (0)

۱) از شب قبل، نخود و لوبیا و همچنین برنج را در ظرف‌های جداگانه خیس

کنید.ـ نکته: خیس‌کردن حبوبات برای کاهش تاثیر نفاخ‌بودن آنهاست.۲ ) ۲

عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در قابلمه موردنظر برای آش، مقداری

روغن بریزید و پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای ...

s.m.m بازدید : 335 1395/04/05 نظرات (0)

پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان

آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد

کردن وقتی برنج پخته شد در آن می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست

می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی به...

s.m.m بازدید : 368 1395/04/05 نظرات (0)

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده

و آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کنید . پیاز داغ را به

عدس و ماش پخته شده اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه

کرده و مرتب هم بزنید تا آش...

s.m.m بازدید : 389 1395/04/05 نظرات (0)

لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می‌ریزیم روی آتش ملایم

می‌گذاریم کمی نمک و فلفل می‌ریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را به دقت

می‌شوئیم و داخل لپه می‌ریزیم می‌گذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ

کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک ...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,999
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,877
  • بازدید ماه : 17,088
  • بازدید سال : 256,964
  • بازدید کلی : 5,870,521