loading...
فوج
s.m.m بازدید : 262 1395/04/05 نظرات (0)

۱) ابتدا لوبیا قرمز را در یک کاسه آب بریزید و بگذارید حدود ۲۴ساعت خیس

بخورد. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک‌ساعت خیس

کنید.۲) در این فاصله، یکی از پیازها را پوست بکنید و پس از خرد کردن، در

تابه‌ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمه‌سرخ ...

s.m.m بازدید : 306 1395/04/05 نظرات (0)

ابتدا برنج را از شب قبل بدون نمك بخیسانید. لوبیا چیتی را هم بپزید، سپس

آب برنج را خالی كنید و برنج خیس خورده را در قابلمه موردنظر ریخته و آب و تره

و جعفری خرده شده، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. اكنون

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا آش كاملا جا ...

s.m.m بازدید : 357 1395/04/05 نظرات (0)

سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید

سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته

شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ

نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب...

s.m.m بازدید : 268 1395/04/05 نظرات (0)

نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلاً خیس

شده و کاملاً پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را

خرد می‌نمائیم و با روغن سرخ می‌کنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه

به آن می‌زنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب...

s.m.m بازدید : 304 1395/04/05 نظرات (0)

ابتدا برنج‌ و نخود را كه‌ از ۱۲ ساعت‌ قبل‌ خیس‌كرده‌ایم‌ را با سبزی‌ چرخ‌

می‌كنیم‌. مقداری‌ از آن‌را برای‌ آش‌ برمی‌دار یم‌ و بقیه‌ مواد را باگوشت‌چرخ‌

كرده‌ ورز می‌د هیم‌. آنگاه‌ نمك‌ و فلفل‌ وزردچوبه‌ رابه‌ مواد چرخ‌ شده‌ اضافه‌

كنیم‌ ومجددا چرخ‌ می‌كنیم‌ تا مواد نرم‌ شود. در این‌مرحله‌...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 781
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 16,328
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 18,206
  • بازدید ماه : 26,417
  • بازدید سال : 266,293
  • بازدید کلی : 5,879,850