آش کوفته سبزی

▪ گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
▪ نخود: ۵۰۰ گرم
▪ برنج: ۵۰۰ گرم
▪ سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): ۱ كیلو
▪ مواد داخل كوفته: (پیاز، كشمش و گردو)
▪ نمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
▪ روغن: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا برنج و نخود را كه از ۱۲ ساعت قبل خیسكردهایم را با سبزی چرخ میكنیم. مقداری از آنرا برای آش برمیدار یم و بقیه مواد را باگوشتچرخ كرده ورز مید هیم. آنگاه نمك و فلفل وزردچوبه رابه مواد چرخ شده اضافه كنیم ومجددا چرخ میكنیم تا مواد نرم شود. در اینمرحله مقداری از مواد را برداشته و وسط آن راگود كرده، مقداری از مواد داخل كوفته كه پیاز وكشمش و گردو میباشد، داخل آن میگذاریم وبهصورت گرد در میآوریم و در ظرف به صورتدایرهای میچینیم... تمامیمواد را به همینصورت درست میكنیم.
در یك ظرف بزرگ مقداری آب ریخته و رویحرارت میگذاریم. هنگامیكه آب جوش آمد،كوفتهها را درون ظرف میریزیم و میگذاریم بهمدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
در مرحله بعد مقدار موادی را كه برای آشبرداشته بودیم به همراه یك قاشق غذاخوریروغن ونمك و زردچوبه، در یك ظرف میریزیمو با حرارت ملایم میگذاریم تا جا بیفتد. البته بایدمراقب باشیم كه ته نگیرد. دراین هنگام آش ماآماده است.
منبع : خانواده سبز