فوج

طرز تهيه کوکوي گردو
امروز جمعه 12 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

کوکوي گردو

کوکوی گردو

 

کوکوی گردو● مواد لازم: 
▪ گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ تخم مرغ: ۴ عدد؛ 
▪ پیاز درشت: ۱ عدد؛ 
▪ رب انار: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ کنجد خام: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ 
▪ روغن: به میزان لازم؛ 
▪ جعفری، گوجه فرنگی و تربچه: برای تزئین. 
● طرز تهیه: 
گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکوی ما بدست آید. 
روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم. 
پس از پختن کوکو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم. 
▪ نکته: 
این کوکو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند.

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد