loading...
فوج
s.m.m بازدید : 267 1395/04/05 نظرات (0)

آش گندم

 

اسفناج  :  ۲۰۰۰ گرم
نخود  :  ۱۲۰ گرم
لوبیا سفید  :  ۱۲۰ گرم
عدس  :  ۱۲۰ گرم
باقلا  :  ۱۲۰ گرم
پیاز  :  ۵ عدد
گندم  :  ۲۵۰ گرم
روغن  :  ۲۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری


این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آش‌ها فرق دارد. 
نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلاً خیس شده و کاملاً پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد می‌نمائیم و با روغن سرخ می‌کنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه به آن می‌زنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد و مرتب آن را به‌هم می‌زنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را می‌کشیم و روی آن را کمی پیاز سرخ کرده و نعناع می‌دهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است ۲ قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و به‌هم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 600
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,653
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,531
  • بازدید ماه : 17,742
  • بازدید سال : 257,618
  • بازدید کلی : 5,871,175