loading...
فوج
s.m.m بازدید : 361 1395/04/02 نظرات (0)

باقلاوابیج

 

باقلاوابیج● مواد لازم 
▪ شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری 
▪ تخم مرغ ۳ عدد 
▪ سیر ۳ حبه 
▪ روغن و کره ۱۰۰ گرم 
▪ باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم 
▪ آب ۱ پیمانه پلوپز 
▪ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم 
● چگونگی تهیه
ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم
برچسب ها باقلاوابیج ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 468
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,398
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,276
  • بازدید ماه : 15,487
  • بازدید سال : 255,363
  • بازدید کلی : 5,868,920