فوج

آش گوجه
امروز جمعه 31 فروردین 1403
تبليغات تبليغات

آش گوجه

آش گوجه

 

برنج  :  ۳۷۵ گرم
سبزی آش  :  ۱ کیلو
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
آب گوجه فرنگی  :  ۵ فنجان
لپه  :  ۷۵ گرم
پیاز  :  ۲۷۵ گرم
نعناع  :  ۳ قاشق سوپخوری
گلپر  :   قدری


سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب گوجه فرنگی، در آش بریزید.
سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.
اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، به‌جای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد مذکور را در آش می‌ریزیم تا آش مطلوب به‌دست آید.

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد