loading...
فوج
s.m.m بازدید : 518 1395/04/03 نظرات (0)

خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)

 

خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)● مواد لازم: 
▪ چغندر پخته شده (لبو): ۲۰۰ گرم؛ 
▪ ماست: ۱ لیوان؛ 
▪ اَرده: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛ 
▪ سیر: ۱ حبه کوچک (رنده شده)؛ 
▪ نمک: به مقدار لازم؛ 
▪ آب لیمو: به میزان لازم؛ 
● طرز تهیه: 
لبو را ریز رنده می کنیم. ارده، ماست، نمک، آب لیمو و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سیر مصرف شده در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می کنیم این مواد را کم کم به لبو اضافه کنید و در صورت دلخواه مقدار آن را کم یا زیاد کنید. 
▪ نکته: 
اَردۀ پایه بسیاری از غذاها و پیش غذاهای عربی است، می توانید برای تهیه بسیاری از غذاهای عربی از آن استفاده کنید.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 438
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,760
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,638
  • بازدید ماه : 14,849
  • بازدید سال : 254,725
  • بازدید کلی : 5,868,282