loading...
فوج
s.m.m بازدید : 323 1395/04/09 نظرات (0)

بیفتک

 

شرح حال این غذا: 
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده یک کیلوگرم 
کره یا روغن زیتون۱۵۰ گرم 
نمک به مقدار کافی 
دستور تهیه: بهترین بیفتک معمولا از فیله گوساله تهیه می‌شود برای هر نفر از ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت فیله پاک کرده باید در نظر گرفت <br>گوشت را به‌طوری‌ که هر قطعه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم باشد قطعه میکنیم و مقطع گوشت را کمی می‌کوبیم به‌طوری که گوشت‌فرم منظم و گرد پیدا کند، ولی زیاد نازک نشود. دو طرف گوشت را کمی فلفل می‌پاشیم و با روغن زیتون یا کره آب شده آغشته می‌کنیم تابه چدنی را می‌گذاریم کاملا داغ شود و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه می‌اندازیم (نکته حساس در تهیه بیفتک آن است که نباید در آن واحد چند قطعه گوشت را در تابه انداخت و حداکثر ممکن است که وقتی یک طرف قطعه اول سرخ شد موقع برگردانیدن آن قطعه دوم را هم در تابه بیاندازیم در غیر اینصورت گوشت آب می اندازد و به‌صورت گوشت پخته در می‌آید). وقتی قطعات گوشت به این طریق آماده شد آنها را در دیس می‌چینیم و کمی نمک روی آن می‌پاشیم یک قطعه کوچک کره روی آن قرار می‌دهیم.

 

منبع : روجین سایت مازندران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 472
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,552
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,430
  • بازدید ماه : 15,641
  • بازدید سال : 255,517
  • بازدید کلی : 5,869,074