بیفتک
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده یک کیلوگرم
کره یا روغن زیتون۱۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: بهترین بیفتک معمولا از فیله گوساله تهیه میشود برای هر نفر از ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت فیله پاک کرده باید در نظر گرفت <br>گوشت را بهطوری که هر قطعه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم باشد قطعه میکنیم و مقطع گوشت را کمی میکوبیم بهطوری که گوشتفرم منظم و گرد پیدا کند، ولی زیاد نازک نشود. دو طرف گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با روغن زیتون یا کره آب شده آغشته میکنیم تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه میاندازیم (نکته حساس در تهیه بیفتک آن است که نباید در آن واحد چند قطعه گوشت را در تابه انداخت و حداکثر ممکن است که وقتی یک طرف قطعه اول سرخ شد موقع برگردانیدن آن قطعه دوم را هم در تابه بیاندازیم در غیر اینصورت گوشت آب می اندازد و بهصورت گوشت پخته در میآید). وقتی قطعات گوشت به این طریق آماده شد آنها را در دیس میچینیم و کمی نمک روی آن میپاشیم یک قطعه کوچک کره روی آن قرار میدهیم.
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده یک کیلوگرم
کره یا روغن زیتون۱۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: بهترین بیفتک معمولا از فیله گوساله تهیه میشود برای هر نفر از ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت فیله پاک کرده باید در نظر گرفت <br>گوشت را بهطوری که هر قطعه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم باشد قطعه میکنیم و مقطع گوشت را کمی میکوبیم بهطوری که گوشتفرم منظم و گرد پیدا کند، ولی زیاد نازک نشود. دو طرف گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با روغن زیتون یا کره آب شده آغشته میکنیم تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه میاندازیم (نکته حساس در تهیه بیفتک آن است که نباید در آن واحد چند قطعه گوشت را در تابه انداخت و حداکثر ممکن است که وقتی یک طرف قطعه اول سرخ شد موقع برگردانیدن آن قطعه دوم را هم در تابه بیاندازیم در غیر اینصورت گوشت آب می اندازد و بهصورت گوشت پخته در میآید). وقتی قطعات گوشت به این طریق آماده شد آنها را در دیس میچینیم و کمی نمک روی آن میپاشیم یک قطعه کوچک کره روی آن قرار میدهیم.
منبع : روجین سایت مازندران