loading...
فوج
s.m.m بازدید : 800 1395/04/02 نظرات (0)

اسفناج با طعمی دیگر

● مواد لازم
▪۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه
▪ پنج ورق کالباس گوشت‎
▪ یک حبه سیر خرد شده‎
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ کمی جوز هندی
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری کره‎
▪ دو قاشق غذاخوری آرد‎
▪ یک فنجان شیر
● طرز تهیه
اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. 

ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 496
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,071
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,949
  • بازدید ماه : 16,160
  • بازدید سال : 256,036
  • بازدید کلی : 5,869,593