دو نوع کـوکـو
● کوکوی آذری
سبزی این نوع کوکو دو قسمت (نیم کیلو) تره و یک قسمت (۲۵۰گرم) اسفناج است سبزیها را بعد از شستن و خرد کردن، با اضافه کردن ۴عدد تخم مرغ و کمی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه ( و درصورت تمایل مقداری زرشک ) در تابه ای که روغن آن داغ شده میریزیم و مانند سایر کوکوها بعد از پختن یک طرف آن را پشت و رو میکنیم.
بعد از آن که کوکو آماده شد، تکههای گردو به صورت یک چهارم را در آن فرو میکنیم و درظرف مورد نظر قرار میدهیم و اطراف آن را با ریحان قرمز زینت میدهیم.
● کوکوی گل کلم
یک گل کلم نیم کیلویی را بعد از شستن و تکه تکه کردن میپزیم و آن را با ته قاشق له میکنیم.
به نسبت گل کلم ۳ قاشق آردو به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه ۱ قاشق پر غذاخوری خشک(تر یا خشک) ۲ قاشق تر مقداری شوید و زرشک و ۴عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنیم. روغن را در تابه داغ میکنیم، مایه را در آن میریزیم و مانند سایر کوکوها بعد از آن که با شعله کم یک طرف آن پخت، طرف دیگر را هم میپزیم. کوکو آماده است .
بعد از آن که کوکو آماده شد، تکههای گردو به صورت یک چهارم را در آن فرو میکنیم و درظرف مورد نظر قرار میدهیم و اطراف آن را با ریحان قرمز زینت میدهیم.
● کوکوی گل کلم
یک گل کلم نیم کیلویی را بعد از شستن و تکه تکه کردن میپزیم و آن را با ته قاشق له میکنیم.
به نسبت گل کلم ۳ قاشق آردو به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه ۱ قاشق پر غذاخوری خشک(تر یا خشک) ۲ قاشق تر مقداری شوید و زرشک و ۴عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنیم. روغن را در تابه داغ میکنیم، مایه را در آن میریزیم و مانند سایر کوکوها بعد از آن که با شعله کم یک طرف آن پخت، طرف دیگر را هم میپزیم. کوکو آماده است .
منبع : روزنامه اطلاعات