loading...
فوج
s.m.m بازدید : 355 1395/04/03 نظرات (0)

چکدرمه

 

● مواد لازم برای شش نفر: 
گوشت: نیم كیلو 
پیاز: دو عدد بزرگ 
رب‌گوجه:‌ دو قاشق سوپخوری 
روغن: یك پیمانه 
آب: چهار پیمانه 
برنج شسته و خیس شده: چهار پیمانه 
نمك و فلفل: به میزان لازم 
● طرز تهیه: 
ابتدا روغن را خوب داغ می‌كنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می‌كنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و می‌‌گذاریم تا طلایی شود و سپس رب‌گوجه را اضافه می‌كنیم و با هم سرخ می‌‌كنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می‌‌كنیم و شعله را كم می‌كنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت می‌‌گذاریم تا دم بكشد.

زلیخا ایلمانی

 

منبع : خانواده سبز
برچسب ها چکدرمه ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 601
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,669
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,547
  • بازدید ماه : 17,758
  • بازدید سال : 257,634
  • بازدید کلی : 5,871,191