loading...
فوج
s.m.m بازدید : 695 1395/01/02 نظرات (0)

پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می‌کنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز می‌کنیم

و می‌شوئیم و با پیاز یک تفت می‌دهیم‌، سپس گوشت را تکه تکه می‌سازیم و داخل

پیاز و لپه می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه

را اضافه می‌نمائیم و به‌هم می‌زنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد ...

s.m.m بازدید : 1409 1394/12/02 نظرات (0)

۱) لوبیا را شسته و به مدت ۸ ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید. طی این

مدت، چند بار آب آن را عوض کنید تا به اصطلاح، خاصیت نفاخی آن از بین

برود.۲) به‌ها را شسته و همین‌طور با پوست به ۴قاچ تقسیم کنید. پس از

خرد کردن به، دانه‌های آن را نیز خارج کنید. [آشنایی...

s.m.m بازدید : 1999 1394/11/02 نظرات (0)

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و

سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید

و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد

سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک ...

s.m.m بازدید : 493 1394/10/02 نظرات (0)

گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده

با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته

شد، کف‌های روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید‌. سپس مقداری زرد چوبه

و نمک در آبگوشت ریخته‌، سیب زمینی‌ها را پوست کنده ....

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 418
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,406
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,284
  • بازدید ماه : 14,495
  • بازدید سال : 254,371
  • بازدید کلی : 5,867,928