loading...
فوج
s.m.m بازدید : 493 1394/10/02 نظرات (0)

آبگوشت غوره

 

گوشت گوسفند  :  ۵۰۰ گرم
نخود  :  ۸۷.۵ گرم
لوبیا  :  ۸۷.۵ گرم
ادویه  :  ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک  :   قدری
غوره  :  ۲۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
سیب زمینی  :  ۳۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته شد، کف‌های روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید‌. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته‌، سیب زمینی‌ها را پوست کنده در آن بریزید‌. برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید‌. بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید‌.
برچسب ها آبگوشت غوره ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 469
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,429
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,307
  • بازدید ماه : 15,518
  • بازدید سال : 255,394
  • بازدید کلی : 5,868,951