کباب قارچ و فلفل

▪ گوشت فیله گوساله:۷۰۰ گرم
▪ پیاز:۴ عدد
▪ فلفل دلمهای سبز:۲ عدد
▪ گوجه فرنگی:۲ عدد
▪ قارچ درشت:۴ عدد
▪ رب گوجه:۴ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع:مقداری
▪ نمك و فلفل:به میزان لازم
● طرز تهیه:
۲ عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یكدست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آنگاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را مطابق تصویر به قطعات یكدست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده، كبابها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر میگذاریم تا یك طرف كباب بپزد.بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم.كمی نمك و فلفل روی كباب میپاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و میگذاریم چند جوش بزند، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از ۲ دقیقه از فر بیرون میآوریم.
منبع : خانواده سبز