فوج

طرز تهيه کوکوي گوشت
امروز سه شنبه 09 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

کوکوي گوشت

کوکوی گوشت

 

● مواد لازم : 
▪ تخم مرغ ( دو عدد ) 
▪ گوشت چرخ کرده ( ۱۰۰ گرم )‌
▪ پیاز ( ۲ عدد متوسط )‌
▪ سبزی کوکو ( نصف لیوان )‌
▪ نمک و فلفل و زردچوبه ( به مقدار لازم ) 
▪ دارچین و زعفران ( به مقدار دلخواه ) 
● طرز تهیه : 
ابتدا پیاز را خلال و با مقدار کمی روغن سرخ کنید ، سپس کمی زردچوبه اضافه نمایید. گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز رنده شده کاملاً مخلوط و سپس آن را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید ، تا آب گوشت کاملاً کشیده شود . تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته ، خوب هم بزنید . سبزی کوکو ، مایه گوشتی ، نمک و فلفل ، دارچین و زعفران را به آن بیفزایید و این مواد را خوب مخلوط کنید . در آخرین مرحله در یک تابه مناسب مقدار کافی روغن بریزید و با پشت قاشق کوکو را صاف کنید و مانند کوکوی سبزی آن را طبخ نمایید.

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد