آرد برنج را با آب سرد حل كرده از صافی رد میكنیم تا زلال شود بعد شش
پیمانه آب را اضافه میكنیم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا جوش آید و
گلوله نشود...
آرد برنج را با آب سرد حل كرده از صافی رد میكنیم تا زلال شود بعد شش
پیمانه آب را اضافه میكنیم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا جوش آید و
گلوله نشود...
لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن،
کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که
خرد کرده ایم در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا
خیس کرده ایم) در آش ریخته و با حرارت ملایم می ...
سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.
ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر
یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده
و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن
هنگام کشیدن نعناع داغ را به ...
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را
تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را
تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم
تا آب گوشت کشیده شود،زردچوبه را اضافه می نماییم ...
تعداد صفحات : 31