loading...
فوج
s.m.m بازدید : 277 1395/04/04 نظرات (0)

لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن،

کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که

خرد کرده ایم در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا

خیس کرده ایم) در آش ریخته و با حرارت ملایم می ...

s.m.m بازدید : 313 1395/04/04 نظرات (0)

سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.

s.m.m بازدید : 348 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر

یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده

و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن

هنگام کشیدن نعناع داغ را به ...

s.m.m بازدید : 336 1395/04/04 نظرات (0)

پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را

تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را

تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم

تا آب گوشت کشیده شود،زردچوبه را اضافه می نماییم ...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 560
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,093
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,971
  • بازدید ماه : 17,182
  • بازدید سال : 257,058
  • بازدید کلی : 5,870,615