loading...
فوج
s.m.m بازدید : 349 1395/04/03 نظرات (0)

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

 

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه● مواد لازم برای ۴ نفر: 
▪ گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم؛ 
▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛ 
▪ پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛ 
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛ 
▪ نمک: به میزان لازم؛ 
▪ روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری). 
● طرز تهیه: 
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم. 
▪ نکته: 
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 592
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,523
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,401
  • بازدید ماه : 17,612
  • بازدید سال : 257,488
  • بازدید کلی : 5,871,045