ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس میكنیم كه نفخآنها گرفته شود.
سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت میپزیم تا كاملا پخته شوند. سویا را با
كره خوب تفت میدهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمك، دارچین،
كمی زعفران آب شده (به دلخواه)، رب گوجهفرنگی و...
ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس میكنیم كه نفخآنها گرفته شود.
سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت میپزیم تا كاملا پخته شوند. سویا را با
كره خوب تفت میدهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمك، دارچین،
كمی زعفران آب شده (به دلخواه)، رب گوجهفرنگی و...
گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم
نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند
بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن
در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم ....
گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده
و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس
خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب
گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی...
گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا
را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید
با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚
سیبزمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی...
گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوییم و با لپه و پیاز خرد کرده و شسته
شده و حدود ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمی بپزد. بعد
هستههای گوجه را بیرون میآوریم و داخل خورش میریزیم.سبزیها
را پس از پاک کردن و شستن خرد و با کمی روغن...
تعداد صفحات : 31