loading...
فوج
s.m.m بازدید : 251 1395/04/03 نظرات (1)

ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می‌كنیم كه نفخآنها گرفته شود.

سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت می‌پزیم تا كاملا پخته شوند. سویا را با

كره خوب تفت می‌دهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمك، دارچین،

كمی زعفران آب شده (به دلخواه)، رب گوجه‌فرنگی و...

s.m.m بازدید : 737 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم

نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند

بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن

در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم ....

s.m.m بازدید : 374 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده

و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس

خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب

گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی...

s.m.m بازدید : 282 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا

را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید

با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚

سیب‌زمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی...

s.m.m بازدید : 860 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با لپه و پیاز خرد‌ کرد‌ه و شسته

شد‌ه و حد‌ود‌ ۶ لیوان آب د‌ر حرارت ملایم بار می‌کنیم تا کمی بپزد‌. بعد‌

هسته‌های گوجه را بیرون می‌آوریم و د‌اخل خورش می‌ریزیم.سبزی‌ها

را پس از پاک کرد‌ن و شستن خرد‌ و با کمی روغن...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 555
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,003
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,881
  • بازدید ماه : 17,092
  • بازدید سال : 256,968
  • بازدید کلی : 5,870,525