آبگوشت
● مواد لازم :
▪ گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان ۷۵۰ گرم
▪ نخود و لوبیای چیتی یا سفید ۱۵۰ گرم یا به اندازه یك لیوان سر خالی
▪ سیبزمینی كوچك ۵ تا ۶ عدد
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ نمك و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ زرد چوبه و رب گوجه فرنگی به مقدار كم
● طرز تهیه :
گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚ سیبزمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی زرد چوبه و یك قاشق رب گوجه فرنگی و به اندازه كافی نمك و فلفل بزنید و بگذارید سیبزمینی ها بپزد.
پس از پختن تمام مواد‚ باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد. در دیگ زودپز با آب كمتر و در زمان كمتر آبگوشت بهتری بدست میآید.
▪ گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان ۷۵۰ گرم
▪ نخود و لوبیای چیتی یا سفید ۱۵۰ گرم یا به اندازه یك لیوان سر خالی
▪ سیبزمینی كوچك ۵ تا ۶ عدد
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ نمك و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ زرد چوبه و رب گوجه فرنگی به مقدار كم
● طرز تهیه :
گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚ سیبزمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی زرد چوبه و یك قاشق رب گوجه فرنگی و به اندازه كافی نمك و فلفل بزنید و بگذارید سیبزمینی ها بپزد.
پس از پختن تمام مواد‚ باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد. در دیگ زودپز با آب كمتر و در زمان كمتر آبگوشت بهتری بدست میآید.
منبع : میکرو فارس