loading...
فوج
s.m.m بازدید : 281 1395/04/02 نظرات (0)

آبگوشت

 

● مواد لازم :
▪ گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان ۷۵۰ گرم
▪ نخود و لوبیای چیتی یا سفید ۱۵۰ گرم یا به اندازه یك لیوان سر خالی
▪ سیب‌زمینی كوچك ۵ تا ۶ عدد
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ نمك و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ زرد چوبه و رب گوجه فرنگی به مقدار كم
● طرز تهیه :
گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚ سیب‌زمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی زرد چوبه و یك قاشق رب گوجه فرنگی و به اندازه كافی نمك و فلفل بزنید و بگذارید سیب‌زمینی ها بپزد.
پس از پختن تمام مواد‚ باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد. در دیگ زودپز با آب كمتر و در زمان كمتر آبگوشت بهتری بدست می‌آید.

 

منبع : میکرو فارس
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 483
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,832
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,710
  • بازدید ماه : 15,921
  • بازدید سال : 255,797
  • بازدید کلی : 5,869,354