loading...
فوج
s.m.m بازدید : 335 1395/04/05 نظرات (0)

آش میوه

 

آش میوه● مواد لازم: 
▪ گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
▪ تره‌فرنگی: ۲۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری شده: ‌۲۰۰ گرم
▪ نعناع: ‌‌۲۰۰ گرم
▪ گشنیز: ‌۲۰۰ گرم
▪ برگ چغندر: ۲۰۰ گرم
▪ برنج: ۲۰۰ گرم
▪ پیاز داغ عسلی: ‌‌۳ قاشق سوپخوری
▪ نخود: ‌۱۲۵ گرم
▪ لوبیا قرمز: ‌ ۱۲۵ گرم
▪ آلبالو: ‌۵۰۰ گرم
▪ گوجه‌سبز: ۵۰۰ گرم
▪ زردآلو: ‌‌۵۰۰ گرم
▪ گندم: ‌۱۰۰ گرم
▪ فلفل‌‌: قدری 
▪ نمک‌: قدری
● طرز تهیه:
پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد در آن می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی به هم می‌زنیم تا کاملا جا بیفتد، هسته میوه‌ها را می‌گیریم و در اواخر طبخ میوه‌ها را هم به آن اضافه 
می کنیم. به اندازه کافی نمک و فلفل می‌زنیم باید میوه‌ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان به جای میوه تازه می‌توانیم از برگ زردآلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم. بدیهی است میوه‌های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. می‌توانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 695
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,537
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,415
  • بازدید ماه : 22,626
  • بازدید سال : 262,502
  • بازدید کلی : 5,876,059