loading...
فوج
s.m.m بازدید : 404 1395/02/02 نظرات (0)

آبگوشت کشک

● مواد مورد نیاز: 

▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛ 
▪ پیاز: ۱ عدد؛ 
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛ 
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛ 
▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛ 
▪ سیب زمینی: ۳ عدد. 
● طرز تهیه: 
گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد. 
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.

 

منبع : خانواده ما
برچسب ها آبگوشت کشک ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 692
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,433
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,311
  • بازدید ماه : 22,522
  • بازدید سال : 262,398
  • بازدید کلی : 5,875,955