loading...
فوج
s.m.m بازدید : 379 1395/04/02 نظرات (0)

آبگوشت مرغ با لپه

 

● مواد لازم: 
▪ مرغ متوسط یک عدد 
▪ لپه یک فنجان سرخالی 
▪ پیاز متوسط یک عدد 
▪ مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری 
▪آب گوجه فرنگی یک فنجان 
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری 
▪ سیب زمینی ۵ عدد 
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم 
● طــــــــــــــــرز تـــهیــــــــــه : 
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. 
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. 
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. 
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید . 
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

 

منبع : زنده رود
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 479
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,778
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,656
  • بازدید ماه : 15,867
  • بازدید سال : 255,743
  • بازدید کلی : 5,869,300