کبّه عربی![]() ▪ بلغور خیس شده=۲ لیوان ▪گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم ▪پیاز متوسط=۴ عدد ▪خلال بادام=۱ استکان ▪ گردوی پودر شده=۱ استکان ▪ کشمش پلویی=۱ استکان ▪ نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه=بمیزان لازم ▪ گرد لیمو عمانی=۱ قاشق غذاخوری ● طرز تهیه: ابتدا ۱۵۰ گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و ۲۰۰ گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را بمیزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است. ● طرز پیچیدن کبه: از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و سپس روی آن را از مواد داخل کبه پر می کنیم. و روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می منبع : زنده رود
|
