loading...
فوج
s.m.m بازدید : 307 1395/04/04 نظرات (0)

کوفته لپه

 

کوفته لپه● مواد لازم 
▪ سبزی معطر ۳۵۰ گرم 
▪ کشمش نصف پیمانه 
▪ لپه ۳۵۰ گرم 
▪ زرشک یک پیمانه 
▪ پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذاخوری 
▪ تخم مرغ خام ۴ عدد 
▪ تخم مرغ پخته ۵ عدد
▪ گوشت چرخ کرده یک کیلو 
▪ نمک وادویه مقداری 
▪ رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری 
● طرز تهیه 
لپه را می‌پزیم سپس آبکشی می‌کنیم . سیب‌زمینی‌ها را پخته پوست می‌کنیم و بعد رنده می‌کنیم و به لپه‌ها اضافه می‌کنیم . گوشت چرخ کرده ، نمک و ادویه ، نصف پیاز داغ موجود ، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده‌ایم را با هم مخلوط کرده ورز می‌دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم‌مرغ‌های آبپز که پوست کنده‌ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست می‌کنیم . بقیه پیاز سرخ شده را درون تابعه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی ، نمک ، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم سپس دو لیوان آب افزوده می‌گذاریم جوش بیاید سپس کوفته‌ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته‌ها می‌گذاریم پخته شود .

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان
برچسب ها کوفته لپه ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 556
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,037
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,915
  • بازدید ماه : 17,126
  • بازدید سال : 257,002
  • بازدید کلی : 5,870,559